Vær med til at holde danmarks eneste flyvende DC-3 på vingerne

Vi har stadig brug for din støtte

Udgifter

Vi vil gerne takke alle, der allerede har givet bidrag til OY-BPB i det forgangne år. Det har betydet alt. Uden den store støtte ville vi ikke være, hvor vi er i dag.

Årets bedste begivenhed var den vellykkede tjekflyvning 18.04.2023. Gense videoen på https://youtu.be/hzRqoQ7qRRA  

Der er desværre at stykke vej endnu, før vi får generhvervet flyvetilladelsen. OY-BPB skal gennemgå det helt store gennemgribende hovedeftersyn på et værksted i England til vinter/forår. Det er en stor og meget omkostningstung opgave, og vi har derfor stadig brug for støtte.

Støttebidrag givet til DC-3 Vennerne kan trækkes fra i skat. Som privatperson kan man i 2023 maksimalt trække 17.700 kr. fra. For virksomheder gælder andre regler.

CPR-nr. kan oplyses ved indbetaling på Vores Betalingsside. Det er kun nødvendigt, hvis du ønsker at benytte dig af den skattemæssige fradragsmulighed.

CPR-nr. kan også oplyses via Microsoft Forms. Din oplysning kan kun ses af vores kasserer Jørgen Klitten.

Hvis du er medlem og har oplyst dit CPR-nr. i 2022, har vi det endnu. Du kan tjekke det i din medlemsprofil. Gå til medlemsprofilen

Bidrag kan også indbetales med MobilePay 17682 eller på konto 9309 2090009047. Mærk venligst bidraget med dit navn, evt. medlemsnr. + ”STØTTE” – på forhånd tak.

Hvis du støtter med 1000 kr. eller derover får du bogen ”DC-3’eren fra Roskilde… og alle de andre” gratis.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *