Fra ord til handling – propeller

Se hele fotoserien HER

På Generalforsamlingen den 17. april gav Teknisk Chef Jørgen Skouborg en orientering om mulighederne for det forestående eftersyn af OY-BPB.

Vi har, som bekendt, længe arbejdet på, at det skulle udføres på værkstedet i UK. Imidlertid har de nu meddelt, at de ikke kan modtage OY-BPB før starten af 2025 – det kan vi ikke vente på.

Plan B er, at vi selv udfører eftersynet med hjælp fra vores nordiske venner.

Trafikstyrelsen vil gerne have, at vi flyver en Check Flight, nu hvor flyet har været på jorden siden den 18. april 2023.

Eftersyn af propellerne er nu overskredet med 12 måneder, og den manglende inspektion er et problem for godkendelse af flyvningen.

Vi fandt et værksted i Tyskland, fik det godkendt af Trafikstyrelsen, har lånt transportkasser af Dakota Norway, og arrangeret at kasserne bliver fragtet til Hangar 141.

Den 19. april var vores pligtopfyldende teknikere Hans Peter Nielsen, Søren Rasmussen, Sven Strøm og Alex Rudbech allerede i gang med at afmontere propellerne og få dem gjort klar til transport.

Det forventes, at kasserne ankommer mandag den 22. april, og så er det af sted til værkstedet MT-Propeller lidt nord for München.

Om alt går vel, er de tilbage om ca. 5 uger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *