Indmeldelse

Bliv medlem og bevar en flyvehistorisk legende

Alle er velkomne som medlemmer. Du behøver ingen særlig tilknytning til luftfartsindustrien, for at medvirke til bevarelse af en af flyhistoriens mest berømte “arbejdsheste”. Vores DC-3 er et af de sidste eksemplarer, der stadig flyver i Europa. Et medlemskab betyder først og fremmest, at du med dit kontingent bidrager økonomisk til at bevare OY-BPB som et velholdt, flyvende veteranfly.

Hvad får jeg for mit medlemskab?

Hovedparten af kontingentet går til dækning af de faste omkostninger ved driften af flyet såsom eftersyn, reservedele, forsikring etc.

Som medlem kan du flyve med OY-BPB på alle flyvende arrangementer i sommerhalvåret og deltage i foredrag/rundvisninger i vinterhalvåret. Du har også mulighed for at arrangere din helt egen tur. Man skal være medlem for at flyve med.

3 gange om året modtager du vores medlemsblad DC-3 NYT, hvor du kan læse om foreningens aktiviteter samt artikler om vores fly, andre DC-3’ere og flyhistoriske emner.

Det er billigt at være DC-3 ven!

Check-in

Kontingent kalenderåret 2023
Enkeltmedlemskab                                         kr. 375,-
Husstandsmedlemskab                                 kr. 475,-
(Personer med samme adresse)
Udenlandske medlemmer/outside DK     kr. 475,-

Når vi har registreret indbetalingen vil du modtage en e-mail med medlemsnr.

Hvis du ikke kan indmelde dig online, kan du downloade indmeldelsesblanketten, udfylde den og hæfte den på en e-mail til: medlem@dc3vennerne.dk

Du kan også ringe til vores medlemsregistrering på tlf: 2161 6383 ma-to mellem kl. 1700 og 1800.
Udenfor telefontid kan Charlotte Solberg svare på generelle spørgsmål. Tlf.: 2714 8498.

Gavekort

Et medlemskab og/eller en flyvetur er en oplagt gaveide. Kontakt vores medlemsregistrering og aftal nærmere på medlem@dc3vennerne.dk

Foreningens vedtægter
Privatlivspolitik

Opdateret 28.01.2023